ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Yunus Emre Duran İlkokulu

Şehit Yunus Emre Duran İlkokulu

KALETEPE MAH. 865 CAD. NO: 8 YENİMAHALLE / ANKARA
Vizyon
Yeniliğe Açık, Bilim ve Teknolojiyi Takip eden-uygulayan,Bilgiye Ulaşan,Ülkenin ve Dünyanın Değerlerine Duyarlı,İleri Görüşlü, Türkçeyi Doğru Kullanabilen, Kendini İfade Edebilen, Öğrenmeyi Öğrenen, Soran ve Sorgulayan, Eğitim ve Öğretim Materyallerini Yerinde ve Doğru Kullanabilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bilgiye Ulaşma Yollarını Bilen ve Ulaşan,Güvenilir,Çağdaş,Sevgi ve Saygı Ortamında Büyüyen ve Gelişen,Kendine Güven Duyan,Sosyal Etkinliklere Katılmaya istekli,Ülkesini ve Milletini Seven, Mutlu Bireyler Yetiştirmek için Varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :5120
Öğretim Şekli :okulumuzda İlkokulda tekli anasınıfında ikili eğitim yapılmaktadır.
Saatler
İlkokul: 09.00-14.40 Anasınıfı: Sabahçı devre 07.50-12.50 / Öğlenci devre: 13.00-18.00
Kalorifer(Doğalgaz)
Ulaşım
KIZILAY´DAN ULAŞIM ; Metro ile hastahane durağında inip,274 veya 275 no´lu Karşıyaka Ring otobüsüne binilir. Erol Kaya veya Ünsal 2 durağında inilir. Okulumuz duraktan 100.m. ilerdedir. ULUS´TAN ULAŞIM ; Şentepe-Kayalar dolmuşlarının tümü okulumuza 100.m. mesafeden geçmektedir.
Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Kentsel Dönüşüm Projesi Çerçevesinde yeni binaların yapımı sürdürülmektedir. Bu bölgede ev kiraları:1500-2000 TL aralığında değişmektedir. Her türlü gereksinimi karşılayacak mağazalar ve AVM ler bulunmaktadır.
5 km/ 3 km.