ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Yunus Emre Duran İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri Deprem Simülasyon Merkezinde uygulamalı olarak "Afet Farkındalık Eğitimi"aldılar.

Mrt

Okulumuz 2/F sınıfı öğrencileri geleneksel davulcu kıyafetleri ile sınıfları dolaşarak maniler okudular.Öğrencilerimizin etkinliği beğeni topladı.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Okulun tahliyesi 3 dakika 45 saniyede gerçekleşti.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri"projesi kapsamında atasözleri ve deyimler ile ilgili okulumuz öğrencilerinin yaptığı resimler sergilendi.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından  sınıflarda "İyi Dokunuş/Kötü Dokunuş"etkinliği düzenlendi.

Mrt

"Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Yarışması"kapsamında okulumuz 4.sınıf öğrencilerinin hazırladığı eserler sergilendi.Dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Şbt

Yenimahalle Kaymakamı Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU ,Okul Müdürümüz Feda Şamil ÖZBAŞ, Rehber Öğretmenimiz Funda ÇİÇEK, Okul Aile Birliği Başkanımız Savaş GÜÇLÜ ve öğrencimiz Azat Can DAYAN’ı makamına kabul etti.

Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması’nda Türkiye ikincisi olan öğrencimiz Azat Can DAYAN’ı tebrik etti. Nazik konukseverliği için ilçemiz Kaymakamı Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU’na teşekkür ederiz.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ heyetimizi makamına kabul etti. Öğrencimiz Azat Can DAYAN’a hediyesini vererek başarılarının devamını diledi.Nezaketi için İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Ock

"Aydınlık Yarınlara"Kitap Okuma Yarışması Türkiye ikinciliğini kazanan okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Azat Can DAYAN'ın ödülünü, Milli Eğitim Bakan Yardımcıs Sayın Nazif YILMAZ vermiştir.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

"Okulum Farkında"Projesi kapsamında,Okul Müdürü Feda Şamil Özbaş ve Müdür Yardımcısı Mehmet Gümüş tarafından "Veli hak ve sorumlulukları"ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Ock

"Okulum Farkında Projesi" kapsamında, okulumuz öğrencilerine, Kaletepe Sağlıklı Hayat Merkezi sağlık memurları tarafından,"Sağlıklı Yaşamak"  semineri verilmiştir.

Ock

Okulumuz 4-D Sınıfı öğrencileri Muhammed Emin Aras ve Yasemin Efsa Kurtoğlu Ankara Kick Boks Müsabakaları Minikler İl Birinciliğini,3-B Sınıfı öğrencilerinden Ayşe Nazlı Demir ise il üçüncülüğünü kazanmıştır.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuza ismini veren Şehit Er Yunus Emre Duran'ı anma programımıza ;şehidimizin saygıdeğer ailesi,yakınları,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli Karakuş,diğer okul müdürleri,Şentepe Çalışanlar Camii müezzini Sayın Ömer Yaşar katılmıştır.Vatan savunması için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Kas

Birlik ve beraberliğin gücü ile yardımlaşmanın öneminin vurgulandığı Kızılay Haftası  kapsamında  okulumuz ana sınıfı öğrencileri etkinliklerini sergiledi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında okul çapında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Ekm

Cumhuriyetimiz 100 yaşında.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılı coşkuyla kutlandı.