ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Yunus Emre Duran İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizin eserleri sergilendi.Ayrıca öğrencilerimizin yaptığı resimler panolarımızı renklendirdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri dahilinde sınıflarımız pano çalışmalarını sergiledi.

Ekm

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hakan BİLSEL ve velimiz Av. Havva Nur ÇETİN, okulumuza tanışma ziyareti gerçekleştirdiler. Misafirlerimiz okulumuzla ilgili bilgi aldılar. Okul Müdürü Feda Şamil ÖZBAŞ ziyaretle ilgili memnuniyetini ifade ederek okulumuza verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Eyl

Okul ve eğitim sevgisiyle dolu bir yılın temellerini atmak için İlköğretim Haftası kapsamında etkinlikler yaptık.

Ağu

Okulumuzda; 8 yıla aşkın süre okul müdürlüğü yapan Adem BEYHAN, okulumuzdaki görevinden ayrılarak Öğretmen Kubilay Ortaokulu'da okul müdürü olarak görevine başlamıştır. Yeni görevinde başarılar dileriz.

Dr. Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu'nda okul müdürü olarak görev yapan Feda Şamil ÖZBAŞ, okulumuzda okul müdür olarak göreve başlamıştır. Yeni görevinde başarılar dileriz.